Întrebări frecvente

Imprimare
Created on 08 Iulie 2012 Hits: 4291
 • Pentru copiii de ce vârstă este destinată revista?

Publicaţiile spiriduşilor sunt axate pe dezvoltarea proceselor psihice (gândire, atenţie, memorie, imaginaţie). De aceea, ele sunt utile şi interesante atât copiilor preşcolari (3-7 ani), cât şi copiilor claselor primare (7-11 ani).


 • Unde pot fi găsite ediţiile precedente ale revistei?

Ediţiile din anii precedenţi pot fi procurate doar la redacţie şi la câteva întreprinderi, lista cărora o veţi găsi pe pagina "Difuzare prin vânzare directă".


 • Ce este o "abonare"?

Abonarea este o înţelegere între abonat şi expeditor, ce subînţelege livrarea la domiciliu a revistelor contra achitării în avans a preţului acestora. Abonarea se face pe orice perioadă dorită în cadrul unui an calendaristic sau şcolar. Mai multe detalii despre abonare citiţi pe pagina "Difuzare prin abonare".


 • Care sunt avantajele unei abonări?

Revista îţi este livrată la domiciliu de către poştaş şi tu nu mai ai nevoie să alergi până la chioşcul de presă în căutarea revistei. Preţul abonării este considerabil mai mic decât cel de vânzare. Cu un abonament vei fi sigur că nu ratezi nicio ediţie, căci pentru abonaţi revistele sunt rezervate şi o primeşti îndată după apariţia ei.


 • Ne-am abonat şi nu am primit revista? Ce facem în acest caz?

Mai întâi de toate contactaţi agentul ce v-a perfectat abonarea. Dacă aţi perfectat abonamentul prin intermediul ÎS "Poşta Moldovei", adresaţi-vă la oficiul poştal la care vă referiţi (pentru a găsi nr. de telefon al oficiului vizitaţi pagina "Contactele oficiilor poştale"). Dacă oficiul poştal nu a primit revista către distribuţie, atunci telefonaţi la redacţie.


 • Vrem să postăm o felicitare pe paginile revistei. E posibil acest lucru şi cât ne va costa?

Postarea felicitărilor se face la condiţii de publicitate. La felicitările pentru copii se oferă o reducere de 20%. Despre condiţiile de plasare a publicităţii citiţi pe pagina "Publicitate în reviste".


 • Copilul meu are scrise nişte poezii. Pot fi ele publicate în revista dumneavoastră?

Vom fi nespus de bucuroşi să publicăm lucrările copiilor talentaţi, atât poezii, cât şi proză (poveşti, nuvele, snoave etc). Decizia definitivă de publicare va fi luată re redacţie. Pentru a vă publica, expediaţi lucrarea la adresa redacţiei cu indicarea obligatorie a datelor autorului -– numele, prenumele, vârsta, şcoala, clasa, localitatea.


 • Vreau să mă abonez la revistă, dar nu am cutie poştală. Cum procedez?

Pentru cei ce nu au cutie poştală există posibilitatea de a ridica revista direct de la oficiul poştal. În acest caz în abonamentul perfectat nu se indică adresa de la domiciliu, ci datele personale şi "Post-restant". Dacă oficiul poştal la care vă referiţi oferă servicii de închiriere a căsuţelor poştale, puteţi lua una, astfel indicaţi în fişa de abonament numărul acesteia.


 • La ce bun este nevoie de o revistă pentru copii, când sunt atâtea cărţi?

O revistă pentru copii are mai multe avantaje:

 • Instruirea copilului trebuie să fie una pasionată, inspirată. Revista ofera acest lucru prin varietatea de sarcini şi activităţi inedite propuse.
 • Copilului, mai întâi de toate, i se oferă prin intermediul revistei dreptul de a alege cu ce vrea să se ocupe la moment: fie să rezolve un rebus, fie  să confecţioneze ceva din hârtie, fie să citească şi să afle ceva nou la tema propusă.
 • Răsfoind revista şi privind imaginile viu colorate, la copil apare dorinţa de a afla ce este scris pe paginile ei. Şi pentru a rezolva sarcinile neobişnuite, el tot trebuie să citească. Aşa treptat-treptat, copilul păşeşte în lumea cititului.

 

 

Adaugă comentariu

Comentează doar la temă, folosind un limbaj decent şi fără atacuri la persoană. Nu se admite publicitatea.


Codul de securitate
Actualizează

Autentificare

Autentificare utilizând reţele sociale


Ultimele ştiri

Ultimele oferte şi concursuri

Copyright © 2022 Spiridusii. Toate drepturile rezervate.