Despre Club

Imprimare
Created on 01 Septembrie 2014 Hits: 11424


Mascota CCIC "Spiriduşii"

Bine aţi venit pe pagina Clubului Copiilor Inteligenţi şi Creativi (CCIC) „Spiriduşii”!

 

CCIC "Spiriduşii" este un centru de dezvoltare pentru copiii de la 2 la 12 ani. Suntem de părerea că instruirea şi dezvoltarea copiilor trebuie să fie organizate prin joc, neapărat împreună cu semenii, ce ne-a determinat să creăm acest Club. De ce Inteligenţi şi Creativi? Pentru că metodele de instruire în CCIC „Spiriduşii”, la fel cum şi în revista „Spiriduşii”, după cum arată un studiu recent, duc preponderent la dezvoltarea Inteligenţei şi Creativităţii (la cota de eroare de 3%). Nu mai enumerăm toate procesele psihice ce se dezvoltă în timpul instruirii prin joc. Vom spune că dezvoltăm la copii nu doar logica, ci şi dorinţa de a gândi; nu numai perceperea frumosului, ci şi dorinţa de a crea acest frumos; nu doar cunoştinţe noi, ci dorinţa de a studia.

Clubul este amplasat în sectorul Botanica din Chişinău, într-o casă cu două nivele, depărtată de stradă, cu curte îngrădită. Acest fapt asigură securitatea şi liniştea necesară copiilor pentru a spori nivelul de concentrare în timpul activităţilor. La amenajarea sălilor de studii ne-am orienat spre crearea unei atmosfere apropiate de condiţiile de casă. În astfel de condiţii copiii se simt în siguranţă şi confort. Copiii se pot distra în curtea casei, aceasta fiind amenajată pentru diverse jocuri de teren. Una din ideile centrale în amenajarea curţii este utilizarea materialelor reciclabile. Ideile utilizate le vom descrie în scurt timp aici, în pagina noastră, pentru ca toţi doritorii să poată reproduce aceste idei la ei în curte sau în grădiniţe. Avem  "Tragere la ţintă", "Scăriţă", "Bowling", "Xilofon", "Cărăruşe", "Şah", "Terasă de vară" ş.a. Astfel tindem să dezvoltăm spiritul ecologic la copii şi părinţii lor.

Instruirea în Club este organizată în orele matinale şi după masă atât în zilele de lucru cât şi în weekend. În orele matinale se organizează ocupaţii complexe pentru copiii preşcolari (grădiniţă cu regim scurt) pe durată de 4 ore după programele curriculei naţionale, suplinite cu alte ocupaţii utile copiilor. După masă oferim un program larg de ore suplimentare pentru şcolari şi preşcolari: instructive, meditative, creative, aplicative.

Mai multe detalii despre oferte le puteţi găsi pe următoarele referinţe:

 

Vă aşteptăm!

Autentificare

Autentificare utilizând reţele sociale


Ultimele ştiri

Ultimele oferte şi concursuri

Copyright © 2022 Spiridusii. Toate drepturile rezervate.