Afterschool

Imprimare
Created on 01 Septembrie 2014 Hits: 2398

 

Adesea sunt situaţii, în care părinţii nu au posibilitate să acorde sprijinul necesar copiilor în instruirea şcolară. În Clubul Copiilor „Spiriduşii“ micii şcolari vor avea parte atât de suport profesionist din partea pedagogului, cât şi de materiale utile şi condiţii optimale pentru eficientizarea lucrului individual al elevului.

Pentru efectuarea temelor copiilor li se pun la dispoziţie: seturile depline de manuale şcolare, dicţionare, literatură pentru copii. Mai mult ca atât, la realizarea proiectelor individuale copiii vor avea acces la enciclopedii, reviste, acces la internet (inclusiv prin Wi-Fi) şi chiar imprimantă laser color (format A3+). 

Opţional copiii pot beneficia de următoareşe servicii: luarea prânzului, ora 1330 (prin katering) şi frecventarea Atelierelor de createlligente.

 

  • Meditaţii pentru elevii cl. I-IV. Pe perioada meditaţiei pedagogul supraveghează efectuarea de către elev a temelor pentru acasă şi, în caz de necesitate, intervine cu explicaţii la tema curentă. Totodată pedagogul evoluează dinamic cunoştinţele copilului şi informează părintele despre temele la care este necesară recuperarea.
    Durata meditaţiei – 1-3 ore.
    Grupa funcţionează zilnic în limitele orelor 1400–1730.

  • Recuperare pentru elevii cl. I-IV.  Ore individuale cu pedagogul în scopul învăţării, repetării şi consolidării temelor scăpate din programul şcolar. Preţul şi ora de efectuare se discută în particular.

 

Înscrierea în grupe se face doar în bază de abonament, acesta fiind valabil 35 de zile calendaristice, pe durata cărora pot fi utilizate vizitele în Club. Taxa de înmatriculare constituie echivalentul a 20 vizite conform planului tarifar „Standard”. Aceste vizite se restituie fără plată la împlinirea a 3 abonamente achitate.

Toate materialele sunt asigurate de Club!

Planurile tarifare pentru Meditaţii, anul de învăţământ 2016-2017:

Denumire

„Econom”,
vizite - lei

„Standard”,
vizite - lei

„Confort”,
vizite - lei

Meditaţii pt. elevii cl. I-IV (1 oră, 5 z/săpt.)

25 - 500

20 - 440

15 - 390

Meditaţii pt. elevii cl. I-IV (2 ore, 5 z/săpt.) + gustare

25 - 975

20 - 860

15 - 750

Meditaţii pt. elevii cl. I-IV (3 ore, 5 z/săpt.) + gustare

25 - 1350

20 - 1180

15 - 1035

 

Autentificare

Autentificare utilizând reţele sociale


Ultimele ştiri

Ultimele oferte şi concursuri

Copyright © 2022 Spiridusii. Toate drepturile rezervate.