Activităţi serale

Imprimare
Created on 01 Septembrie 2014 Hits: 2600

 

Seara este perioada când toată familia revine acasă. Este o perioadă minunată pentru a îmbunătăţi relaţiile între părinţi şi copii, care au fost despărţiţi o zi întregă. Dar se întâmplă că părinţii sunt obosiţi, lucrează supraprogram sau au propriile activităţi serale. În aceste momente copilul este lăsat, de cele mai dese ori, de unul singur, cu computerul sau tableta, în faţa televizorului. Acest timp ar putea fi folosit distractiv şi cu folos.

Activităţile serale sunt o soulţie minunată de a ocupa copilul după ora 1730. Acum puteţi petrece plăcut serile, ştiind că copilul este în siguranţă şi se dezvoltă distrându-se.

 

În programul Activităţi serale sunt incluse:

Pregătirea pentru şcoală. În cadrul acestor ore includem activităţi matematice, dezvoltarea citit-scrisului, dezvoltarea vorbirii cu punerea accentului pe dezvoltarea proceselor psihice (gândirea, atenţia, memoria) şi dezvoltarea motoricii fine. Acest fapt va permite copilului să fie la maxim pregătit pentru admiterea în instituţiile de învăţământ primar. Orar:
Grupa 6-7 ani – Luni-Miercuri-Vineri, 1745–1905;
Grupa 5-6 ani – Marţi-Joi, 1745–1845.

Ateliere de creaţie:

  • prelucrarea hârtiei (origami, kirigami, decupaj, quilling);
  • modelaj (plastilină, lut, aluat);
  • artă textilă (fetru, croşetare, broderie, macramé, cusut)
  • pictură.

Limba engleză distractivă.

 

Pentru a asigura eficienţa maximă, grupele nu vor depăşi 8 copii.

Înscrierea în grupele de Pregătire pentru şcoală se face doar în bază de abonament, acesta fiind valabil 35 de zile calendaristice, pe durata cărora pot fi utilizate vizitele în Club. Taxa de înmatriculare constituie echivalentul a 12 vizite (8 vizite pentru 5-6 ani) conform planului tarifar „Standard”. Aceste vizite se restituie fără plată la împlinirea a 5 abonamente achitate.

Participarea la ateliere se face atât în bază de abonament, cât şi prin vizite sporadice. Locurile sunt limitate, deaceea deţinătorii de abonamente sunt în prioritate. Abonamentul conţine vizite preplătite pentru participarea la ateliere pe perioada de 4 săptămâni întregi. În caz de absenţe, vizitele neutilizate pot fi recuperate doar pe parcursul a săptămânii imediat următoare perioadei de abonament.

 

Toate materialele sunt asigurate de Club!

 

Planurile tarifare pentru Activităţile serale, anul de învăţământ 2016-2017:

Denumire

„Econom”,
vizite - lei

„Standard”,
vizite - lei

„Confort”,
vizite - lei

Pregătirea pt. şcoală 6-7 ani (1 oră 20 min, 3 z/săpt.)

15 - 825

12 - 720

9 - 640

Pregătirea pt. şcoală 5-6 ani (1 oră, 2 z/săpt.)

10 - 420

8 - 370

6 - 330

 

Autentificare

Autentificare utilizând reţele sociale


Ultimele ştiri

Ultimele oferte şi concursuri

Copyright © 2022 Spiridusii. Toate drepturile rezervate.